Programe de facut carti de vizita

Categorie utile

Din ce in ce mai multi clienti aleg sa-si faca singuri modelele de carti de vizita in programe gratuite sau trial gasite pe internet.
In general sustinem astfel de initiative dar este bine de stiut ca aceste programe gratuite de facut carti de vizita aduc mai multe probleme si batai de cap decat solutii simple.

De ce?
Aceste programe nu sunt concepute pentru a fi folosite in tipografie si sunt orientate catre utiliziatorul de acasa. Adica, in esenta, sunt concepute special pentru a scoate carti de vizita pe imprimanta dvs. de acasa si nu pe un utilaj profesional folosit intr-o tipografie.

Astfel, peste 90% din modelele de carti de vizita primite pe e-mail, facute in aceste programe, nu corespund unor cerinte minime de printare si calitate. Rezolutia este prea mica, nu exista margini de taiere, fonturile-scrisurile nu se vad clar sau chiar apar cu watermark peste imagine s.a.m.d. … fiind astfel imposibil sa scoate niste carti de vizita decente.

Va oferim solutii gratuite dar PROFESIONALE de facut carti de vizita:

– modele de carti de vizita gratuite pe site-ul nostru. Modele concepute de noi pe care putem sa le personalizam cu informatiile dvs.

– reproducem modele de carti de vizita pe care le aveti deja sau le-ati vazut pe la alte persoane.

– tutoriale despre cum sa va faceti carti de vizita in programe profesionale. (Corel Draw, Photoshop, Publisher …etc.)

Va oferim seriviciile de machetare  si modele gratuite de carti de vizita din dorinta de a va oferi CALITATE.

Produse similare: