Margini de taiere pentru cartile de vizita

Categorie utile

Ce sunt marginile de taiere sau BLEED-ul pentru cartile de vizita.

In foarte multe cazuri, clientii nostri care aleg sa-si faca singuri design-ul pentru cartile de vizita, omit sa lase margini de taiere  (BLEED).

Ce inseamna asta?
Adica imaginile sau textele sunt mult prea apropiate de marginile cartii de vizita si trebuie lasat un spatiu de macar 3 mm intre margine si continutul cartii de vizita.

Exemplu de BLEED corect:

Margini de taiere carti de vizitaMarginea neagra reprezinta BLEED-ul lasat corect. Incorect ar fi ca oricare din elementele grafice (texte, poze) sa treaca de acea zona.

Exemplu de BLEED gresit:

Margini de taiere gresite carti de vizita In acest caz, ne este practic imposibil sa taiem cartile de vizita cu o exactitate asa de mare si riscam sa taime din nume, site sau numarul de telefon.

Inainte de a intra in lucru, vom verifica acest detaliu si vom face ajustarile necesare , gratuit, pentru a ne asigura ca printarea si taierea cartilor de vizita se va face corect.

Aceste mici ajustari ne costa si pe noi si pe dvs. timp … Timp in care cartile dvs. de vizita ar fi fost gata deja.

De ce este nevoie de margini de taiere (BLEED)

Cartile de vizita se tiparesc cate 10 bucati pe coli A4 de 300 g/mp. Aceste coli se introduc apoi in ghilotina si se taie la dimensiuni exacte de 9×5 cm sau 8,5 x 5,5 in functie de preferinte¬† … DAR nici o ghilotina de taiere nu este precisa la mm si mai fura uneori 1 mm sau 1,5 mm, existand pericolul sa se taie in textele sau imaginile de pe cartea de vizita.
Astfel cu niste margini de taiere adecvate se elimina acest pericol …
In esenta marginile de taiere reprezinta o marja de eroarepentru taiere care asigura ca nu se vor face greseli la taiere.

Mai simplu pentru dvs. ar fi sa beneficiati de serviciul nostru de design gratuit pentru carti de vizita sau sa alegeti un model tot gratuit direct din acest site.

Produse similare: