Carti de vizita in Publisher

Categorie tutoriale

Foarte multi clienti au ales sa-si creeze singuri cartile de vizita in Microsoft Office Publisher, astfel venim in ajutorul dvs. cu un tutorial simplu care sa va ajute

Microsoft Office Publisher facilitează producerea cărților de vizită eficiente, dacă creați propriul design sau utilizați una din proiectările Publisher. Aveți posibilitatea să utilizați scheme de culoare și scheme de fonturi pentru a selecta culorile și fonturile care reflectă imaginea companiei dvs. Aveți posibilitatea să particularizați în continuare cărțile de vizită pentru segmente specifice de marketing sau locale și să adăugați numele și titlurile funcțiilor pentru noii angajați pentru o afacere care se extinde.

Ce intenționați să faceți?


Proiectarea cărților de vizită

Atunci când începeți să proiectați cărțile de vizită, este util să alegeți metoda de imprimare  , cum ar fi culori spot sau de proces, dacă intenționați să imprimați publicația la o imprimantă comercială , astfel încât să anticipați acele probleme legate de imprimare care vă influențează deciziile cu privire la proiectare. Cărțile de vizită pe proiectate în Publisher se pot fi imprima cu ajutorul imprimantei desktop sau al unei imprimante comerciale, în funcție de necesități:

 • Se recomandă imprimarea la o imprimantă comercial dacă trebuie să obțineți o culoare specifică la imprimare, dacă aveți nevoie de o cantitate mare de cărți de vizită sau dacă acestea trebuie să aibă aliniamente și pliuri precis determinate. Imprimantele comerciale posedă dispozitive complexe și oferă o varietate de hârtii, cerneluri, vopsele și alte opțiuni. Linkuri către mai multe informații despre imprimarea fișierului la un centru de imprimare comercială se află în secțiunea Vedeți și.
 • Se pot obține rezultate excelente și cu ajutorul unei imprimante desktop. Utilizarea unei imprimante desktop vă oferă flexibilitate dacă doriți să modificați cărțile de vizită în orice moment. Majoritatea magazinelor care furnizează consumabile desktop oferă foi speciale pentru imprimarea cărților de vizită și hârtii speciale cu modele preimprimate.

Indiferent de modalitatea aleasă pentru imprimarea cărților de vizită, nu uitați să includeți aceste elemente esențiale:

 • Numele și sigla companiei
 • Numele și funcția dvs.
 • Adresa poștală și numerele de telefon și fax
 • Adresa de poștă electronică
 • Adresa site-ului Web (URL)

Crearea unei cărți de vizită

Începeți cu ușurință, selectând unul dintre modelele de cărți de vizită incluse în Publisher.

Crearea unei cărți de vizită cu o singură față

 1. Porniți Publisher.
 2. În panoul de activitate Tipuri de publicații, faceți clic pe Cărți de vizită.
 3. În catalogul Cărți de vizită, faceți clic pe modelul dorit.

Notă Dacă imprimați pe un produs comercial specific, defilați la secțiunea dedicată producătorului respectiv și faceți clic pe produsul pe care îl veți utiliza. Dacă produsul nu este listat, urmați procedura descrisă mai jos:

 1. Alegeți opțiunile dorite, cum ar fi o schemă de culori, un set de informații referitoare la domeniu, sau dacă doriți o orientare de tip portret sau peisaj, apoi faceți clic pe Creare.

Configurarea cărților de vizită pentru un produs comercial specific.

Dacă ați cumpărat foile pentru imprimarea cărților de vizită de la un producător specific, aveți posibilitatea să configurați cărțile de vizită în programul Publisher, astfel încât, în momentul imprimării, dimensiunile să corespundă foilor cumpărate.

 1. În panoul de activitate Formatare publicație, sub Opțiuni Carte de vizită, faceți clic pe Modificare dimensiune pagină.
 2. În caseta de dialog Configurare pagină, defilați în jos la secțiunea Cărți de vizită, identificați producătorul corespunzător, apoi faceți clic pe numele acestuia.

Notă Dacă nu găsiți numele exact al producătorului sau numele exact al produsului, măsurați cu atenție dimensiunile cărții de vizită pe care doriți să imprimați, asigurându-vă că ați exclus porțiunea peste care nu se va imprima. Faceți clic pe Dimensiuni pagină particularizată, apoi tastați dimensiunile cărții de vizită în caseta de dialog Dimensiune pagină particularizată. Pentru mai multe informații despre configurarea unei dimensiuni particularizate de pagină, consultați Caseta de dialog Dimensiune pagină particularizată.

 1. Faceți clic pe dimensiunea de pagină dorită, apoi faceți clic pe OK.
 2. Înainte de a imprima cărțile de vizită propriu-zise, efectuați un test cu foi obișnuite pentru a vă asigura că imprimarea cărților de vizită corespunde planului inițial.

Adăugarea textului

 • Pentru a înlocui textul substituent cu textul dorit, faceți clic pe textul substituent, apoi tastați.

Sfat Dacă ați stocat informațiile de contact de serviciu într-un set de informații de serviciu și selectați un set de informații de serviciu, acesta va popula automat cartea de vizită. Pentru a edita informațiile de contact sau pentru a înlocui informațiile de contact cu un alt set de informații de contact de serviciu, faceți clic pe Informații în interes oficial din meniul Editare. Linkuri către mai multe informații despre seturile de informații de serviciu se găsesc în secțiunea Vedeți și.

Modificarea dimensiunilor textului

În majoritatea cazurilor, textul este redimensionat în mod automat pentru a se încadra într-o casetă text substituent. Însă, dimensiunile textului se pot regla manual.

 1. Faceți clic pe caseta text.
 2. În meniul Format, indicați spre Text cu potrivire automată, apoi faceți clic pe Fără potrivire automată.
 3. Selectați textul, apoi alegeți o dimensiune de font din lista Dimensiune fontde pe bara de instrumente.

Înlocuirea siglei substituente cu propria siglă

 1. Faceți clic pe sigla substituent, faceți o pauză, apoi faceți din nou clic pe imaginea substituent pentru a afișa bara de instrumente Imagine.
 2. Pe bara de instrumente Imagine, faceți clic pe Inserare ImagineImagine buton .
 3. În caseta de dialog Inserare imagine, răsfoiți către locația cu sigla pe care doriți să o inserați în publicație, apoi faceți dublu clic pe imagine. Publisher va dimensiona automat imaginea pentru a se încadra.

Sfat Dacă ați inclus sigla într-un set de informații de afaceri și selectați acel set de informații de afaceri, sigla se adaugă automat la noua publicație.

Crearea unei cărți de vizită față-verso

Se recomandă adăugarea informațiilor pe spatele cărții de vizită, pentru a permite clienților să vă contacteze mai ușor pentru afaceri. Vă sugerăm să includeți oricare din informațiile următoare:

 • Hartă către locația firmei
 • Indicații de orientare pentru conducătorii auto
 • Cupon
 • Reduceri speciale pentru o ofertă
 • Motto-ul companiei
 • Lista de produse
 • Traducerea primei fețe într-o altă limbă

Adăugarea informațiilor pe spatele cărții de vizită

 1. Urmații pașii pentru crearea unei cărți de vizită cu o singură față
 2. În meniul Inserare, faceți clic pe Pagină.
 3. În caseta de dialog Inserare pagină, faceți clic pe După pagina curentă, apoi selectați opțiunile dorite.

De exemplu, dacă fața a doua a cărții de vizită va afișa motto-ul companiei, se recomandă să faceți clic pe Se creează o casetă text la fiecare pagină. Dacă fața a doua include traducerea într-o altă limbă, se recomandă să faceți clic pe Se dublează toate obiectele de la pagina, astfel încât culorile, elementele grafice și textul să fie disponibile și pe cea de-a doua față.

 1. Adăugați textul, imaginile și celelalte informații care doriți să apară pe spatele cărții de vizită.
 2. Atunci când spatele cărții de vizită arată așa cum doriți, salvați fișierul.
 3. Trimteti fiserul pe adresa noastra de mail pentru a fi tiparite.

Sursa articol: Microsoft.com

Produse similare: