Sigle / Logo-uri – set 2

Categorie Sigle / Logo-uri, universale

Sigle / Logo-uri pentru orice afacere.

Pentru clientii care nu au inca un o sigla / logo pentru firma, oferim posibiltatea de a alege una din siglele de mai jos pentru a putea fi adaugata pe cartea de vizita dorita.

Sigle - Logouri

Toate siglele / logo-urile de mai sus sunt diponibile in format vectorial si pot fi modificate usor sa corespunda nevoilor dvs.

Se pot modifica culorile, dimensiunile si, desigur, se poate adauga numele firmei dvs. dupa care vor fi integrate in modelele noastre gratuite de carti de vizita.

Desi un logo design prefesional poate incepe de la minim 100 de Euro si poate urca la sume uriase, Carti-Vizita.org va ofera posibilitatea sa aveti o sigla unica la un pret mult mai mic.

Pret – Logo / Sigla
Tip licenta BASIC PREMIUM DELUXE
Pret (ron)
30 100 150

Preturile sunt exprimate in LEI si nu includ TVA.

Licenta BASIC – Sigla aleasa va fi inclusa in designul cartii de dvs. de vizita si va ramane in baza noastra de date pentru alti clienti.
Licenta PREMIUM – Sigla dorit a va fi inclusa in designul cartii dvs de vizia dupa care va fi scoasa din baza noastra de date ca dvs. sa va asigurati ca nu veti intalni acelasi logo si la alte firme.

Licenta DELUXE – Acest pachet include toate serviciile de mai sus (Basic si Premium) dar si predarea logo-ului dvs. in format vectorial pentru a-l folosi mai departe ca imagine de brand a firmei. Se poate folosi apoi de orice designer in creearea de: pliante, flyere, afise si coli cu antet pana la site-ul dvs.

Produse similare: