Sigle | Logo – Clinica de stomatologie

Categorie Sigle / Logo-uri, Dentist - Stomatolog

Sigle | Logo-uri – Clinica de stomatologie, medic dentist – stomatolog:

Pentru clientii nostri, medici stomatologi / dentisti sau clinici de stomatologie care nu au inca un o sigla / logo , oferim posibiltatea de a alege una din siglele de mai jos pentru a putea fi adaugata pe cartea de vizita dorita.

Logo-uri - Sigle dentist medic stomatolog

Toate siglele / logo-urile de mai sus sunt diponibile in format vectorial si pot fi modificate usor sa corespunda nevoilor dvs.

Se pot modifica culorile, dimensiunile si, desigur, se poate adauga numele firmei dvs. dupa care vor fi integrate in modelele noastre gratuite de carti de vizita.

Cu usoare modificari, orice logo oferit de noi, poate capata o identitate unica daugand sloganuri sau obiecte de activitate.

Desi un logo desenat de un prefesionist poate incepe de la minim 100 de Euro si poate urca la sume uriase, Carti-Vizita.org va ofera posibilitatea unei sigle profesionale la un pret semnificativ mai mic.

Pret – Logo / Sigla
Tip licenta BASIC PREMIUM DELUXE
Pret (ron)
30 100 150

Preturile sunt exprimate in LEI si nu includ TVA.

Licenta BASIC – Sigla aleasa va fi inclusa in designul cartii de dvs. de vizita si va ramane in baza noastra de date pentru alti clienti.
Licenta PREMIUM – Sigla dorit a va fi inclusa in designul cartii dvs de vizia dupa care va fi scoasa din baza noastra de date ca dvs. sa va asigurati ca nu veti intalni acelasi logo si la alte firme.

Licenta DELUXE – Acest pachet include toate serviciile de mai sus (Basic si Premium) dar si predarea logo-ului dvs. in format vectorial pentru a-l folosi mai departe ca imagine de brand a firmei. Se poate folosi apoi de orice designer in creearea de: pliante, flyere, afise si coli cu antet pana la site-ul dvs.

Produse similare: