DTP profesional – carti de vizita

Categorie preturi carti de vizita, machetare profesionala

Pentru a oferi un serviciu cat mai complet pentru clientii nostri va oferim si servicii profesionale de grafica – DTP – machetare pentru cartile dvs. de vizita.

Preturi – MACHETARE PROFESIONALA – Carti de vizita
Tip carte de vizita o fata fata-verso
Pret (ron)
30 50

Preturile sunt exprimate in LEI si nu includ TVA.

Macheta se plateste o singura data si va fi livrata pe CD sau pe E-mail, in format vectorial, impreuna cu cartile de vizita.

Probabil ca va intrebati de ce ati plati un serviciu de DTP cand puteti selecta oricand de pe site-ul nostru un model gratuit sau poate chiar sa invatati sa va faceti singuri grafica citind unul din tutorialele din cadrul site-ului?

DTP-ul este o arta … o specializare care necesita cunostinte-experienta de editare grafica si talent.

Diferenta intre o macheta gratuita sau una facuta de un novice este data da nivelul de personalizare a graficii care va fi in ton cu culorile siglei si domeniul de activitate al firmei sau persoanei pentru care se face cartea de vizita.

Macheta dvs. va fi unica si personalizata pentru a nu fi confundate intr-o mare de carti de vizita.

O macheta profesionala pentru cartea dvs. de vizita o poate face sa iasa in evidenta pe un birou plin de alte carti de vizita …

Poate impresiona si adauga un aer de profesionalism intr-o intalnire.

Cum vom colabora?

Pentru ca timpul dvs. este important am creat un sistem de lucru cat mai simplificat care nu necesita deplasarea dvs la sediul nostru.

1. Dvs. ne trimiteti pe mail imaginile, textul si o descriere detaliata a produsului ca noi sa ne facem o idee de ansamblu asupra modelului de carte de vizita dorit.
2. Realizam 2-3 idei de machete din care dvs. pe care vi le trimitem pe mail din care alegeti una pe care sa o perfectionam.
3. Perfectionam macheta alesa de dvs. si o trimitem spre aprobarea dvs.
4. Dupa aprobare, macheta intra in lucru la print si dvs puteti sa veniti sa va ridicati comanda in maxim 24 de ore.

Produse similare: