Carti de vizita MULTISTRAT – 3 culori

Categorie portofoliu

Carti de vizita realizate in finisaje de LUX – Multistrat si Lacuire selectiva – marca serviciului Luxury Cards.

lac selectivmultistrat

 

Multistratul este format din 3 culori: alb, rosu si bleumarin. Pe cartonul alb au fost printate informatiile de contact ale clientului, pe urma cele 3 cartoane, avand fiecare 300g/mp, au fost lipite manual, folosind adeziv special. Dupa realizarea multistratului, urmeaza taierea la forma dorita, utilizand ghilotina electrica.

Logo-ul lacuit este aplicat pe verso. Aplicarea lacului si cernelurilor se face pe un echipament digital , capabil sa imprime la rezolutie foarte mare (1440 dpi), astfel avem un print bine definit si intens colorat. Pentru evidentierea nuantelor de albastru (bleu, turcoaz , indigo) pe cartonul bleumarin (Blue Navy) , logo-ul are ca prim strat culoarea alb. Peste logo-ul colorat se aplica lacul special – lacul selectiv – care da un aspect rafinat cartii de vizita. Lacul selectiv presupune aplicare selectiva a lacului doar pe elementele indicate de dvs.

Cele 300 de carti de vizita au fost realizate in 24 de ore de la primirea comenzii. Pentru alte detalii consultati paginile : Multistrat si Lac selectiv.

 

Produse similare: