Carti de vizita EMBOSATE

Categorie portofoliu

Carti de vizita realizate prin finisajele de lux marca a serviciului Luxury Cards.

multistrat33.

Clientul a optat pentru finisajele Multistrat si Emboss (Print in relief). Pentru o rezistenta indelungata a cartonului,  Multistratul este alegerea perfecta. Este compus din alte 2 cartoane albe, cu textura mata si cu  greutate de 350 g/mp, astfel, se ajunge la un carton gros, de 700g/mp, care avantajeaza rezistenta si impune atitudine in prezentare.

Embosarea sau printarea in relief este procedeul prin care textul sau logo-ul este imprimat prin aplicarea mai multor straturi de cerneala in acelasi loc. Procedeul nu este unul dificil, insa rezultatul este un print puternic reliefat, in placut constrast cu cartonul fin si foarte rezistent in timp la uzura.

Folosim cerneluri cu culori vii, intense si foarte rezistente, acestea fiind uscate cu lampi UV, in timpul procesului de imprimare. Detaliile logo-ului, dar si textul sunt foarte bine conturate, datorita tehnologiei laser utilizate.

Cele 200 de bucati au fost realizate in tipografia noastra  in 5 ore la primirea comenzii si livrate imediat clientului.

Pentru detalii va rugam accesati: Embosare si Multistrat .

Produse similare: