Carti de vizita PE LOC

Categorie utile

Din dorinta de a intampina toate nevoile clientilor nostri, Tipo Media va ofera carti de vizita pe loc.

Astfe daca aveti nevoie urgent de un set de carti de vizita pentru o intalnire importanta, acest lucru se poate rezolva in cateva ore – in functie de numarul de lucrari aflate in print la momentul respectiv.*

Ce trebuie sa faceti?

1. Daca aveti modelul cartii de vizita tot ce trebuie sa faceti este sa ni-l trimiteti pe mail sau prin formularul de comanda online si pana ajungeti la noi la sediu cartile dvs. de vizita vor fi gata. Astfe se elimina timpii morti de asteptare si dvs. va puteti folosi timpul cat mai eficient posibil.

2. Daca NU aveti modelul cartii de vizita puteti consulta lista noastra de modele de carti de vizita oferite gratis si, la fel ca ca si in cazul de mai sus, ne trimiteti pe mail sau prin formularul de comanda online cu toate datele care doriti sa apara pe cartile de vizita si numarul de bucati dorit.

Atentie: Serviciul de productie al cartilor de vizita pe loc poate fi afectat de numarul de comenzii aflate in lucru la momentul respectiv. In general toate comenzile de carti de vizita sunt livrate in aceeasi zi de la lansarea comenzii … la cateva ore.

Preturile cartilor de vizita produse in regim de urgenta sunt aceleasi preturi normale aplicate de firma noastra. Nu variaza in nici un si nu se aplica nici un fel de taxa ascunsa.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la telefon: 0746 021 900

*Acest serviciu este disponibil in limita capacitatii noastre de productie.

Produse similare: