Termeni si conditii

Cum ma asigur de calitatea cartilor de vizita?

Desi folosim numai cel mai gros carton, doar accesorii/tonere originale si intretinere atenta pentru tiparul nostru  va mai oferim optiunea de a face un print de proba pentru a va asigura de calitatea produsului finit.

In plus, nu percepem nici un avans pentru realizarea cartilor de vizita. Astfel plata se face numai la livrare sau dupa livrare … caz in care daca produsul nu corespunde cerintelor poate fi foarte usor refuzat.

Ce fisiere pot trimite?

Fisiere acceptate:

* .pdf (Adobe Acrobat): culoare CMYK fara RGB, cu text la curbe, text negru doar din K;
* .cdr (Corel Draw): imagini si fil uri CMYK, text la curbe, fara efecte suplimentare (toate dropshadow urile, lens urile, blend si efectele trebuiesc transformate in bitmap), imaginile CMYK la 300 dpi si grosime minima a liniilor 0,2 points;
* .tif, JPG sau PNG – CMYK la 300 dpi la formatul brut;
* .psd (Adobe Photoshop): CMYK la 300 dpi la formatul brut;

* .ai (Adobe Illustrator): CMYK – texte convertite la outlines
*.bcw (Business Card MX)

Fisierele trebuie sa contina bleed pe langa formatul finit de aproximativ 3-5 mm, in functie de ceea ce se tipareste.

Pentru orice alt tip de fisier care nu corespunde cerintelor de mai sus nu garantam calitatea cartilor de vizita.

ATENTIE! Pentru modelele noastre si pentru modelele realizate de dvs – Chiar dacă lucraţi corect (în sistem CMYK), e posibil ca rezultatul tipărit să difere de imaginea afişată pe monitorul dvs..
Aceasta diferenţă este cauzată cel mai probabil de reglajul incorect al monitorului. (Monitor necalibrat). De la un monitor la altul ( CRT, LCD, LED) nuantele si luminozitatea culorilor difera in functie de setarile dvs.
Pt. a vă convinge că nu vor apare diferenţe intre ceea ce vedeti pe monitor si documentul tiparit, este recomandat să solicitati o mostra a produsului pentru a verifica daca corespund culorile. ( Bun de Tipar).

Daca nu solicitati BT-ul nu ne asumam responsabilitatea pentru diferentele de culori aparute intre monitor si documentul tiparit.